Fotobooking
Grafické studio Marionetti

Služby vydavatelství Marionetti Press

Vydavatelství Marionetti Press svým klientům poskytuje služby v oblasti grafického designu a předtiskové přípravy, včetně zajištění výroby tiskovin a dodání na místo určení. Zajištění ISBN nebo ISSN pro vaše publikace je samozřejmostí. Garantujeme plnění předem určených termínů dodání daných dohodou. V rámci doplňkových služeb Marionetti Press nabízí své vlastní fotografické studio, případně profesionální Copywriting. Jsme schopni nabídnout kompletní servis v rámci podpory prodeje realizované publikace. Je zřejmé, že sazba tiskoviny není jednoduchá a jsou nutné obsahové korektury. V rámci zvýšení efektivity naši práce nabízíme dvě hromadné korektury v ceně sazby. S novými klienty spolupracujeme pouze na základě řádné objednávky. Služby uvedené níže jsou orientační, varianty lze dle potřeby upravit na míru vaši poptávky. Přesnou kalkulaci a časový harmonogram grafické přípravy a tisku vám dodáme na základě zaslání poptávkového formuláře. Případně nás kontaktujte na press@marionetti.cz.

Další služby grafického studia Marionetti Ceník služeb Marionetti Press Objednat vydání knižní publikace

Kniha, sborník, výroční zpráva

Název služby Orientační rozsah prací: počet stran, formát, barevnost Vazba Korektura Sazba K dodání
Art Book 40 stran, A5, obálka, 1/1 V2 2 5 dnů 10 dnů
Office Book 40 stran, A4, obálka, 4/4 V2 2 6 dnů 10 dnů
Teaching Book 100 stran, A4, obálka, 4/4 V2 3 10 dnů 16 dnů
Technical Book 200 stran, A4, obálka, 4/4 V2 3 15 dnů 21 dnů

Tato kategorie zahrnuje publikace v podobě knihy, sborníku nebo výroční zprávy společnosti. Od dodavatele požadujeme pouze vnitřní textový obsah s doplňujícím obrazovým materiálem.

Atlas

Atlas 80 80 stran, A3, obálka, 4/4 V2 2 20 dnů 30 dnů
Atlas 150 150 stran, A3, obálka, 4/4 V8 4 50 dnů 65 dnů
Atlas 300 300 stran, A3, obálka, 4/4 V8 4 90 dnů 110 dnů

Od dodavatele požadujeme pouze vnitřní textový obsah s doplňujícím obrazovým materiálem včetně dat, která se převádějí do grafické podoby. Dohodou zajišťujeme vlastní ilustrace a fotografie.

Katalog

Catalog 8 8 stran, A3, 4/4 V1 2 2 dny 6 dnů
Catalog 24 24 stran, obálka, A5, 4/4 V1 2 3 dny 8 dnů
Catalog 160 160 stran, obálka, A4, 4/4 V2 3 10 dnů 17 dnů
Catalog 500 500 stran, obálka, A4, 4/4 V2 4 30 dnů 40 dnů
Catalog 1500 1500 stran, obálka, A4, 4/4 V2 4 90 dnů 104 dnů

Od dodavatele požadujeme vnitřní textový obsah s doplňujícím obrazovým materiálem, rozvržení dat navrhneme ve spolupráci s klientem.

Odborná dokumentace

Document 8 8 stran, A4, 1/1 V1 2 2 dny 6 dnů
Document 24 24 stran, obálka, A4, 1/1 V1 2 3 dny 8 dnů
Document 60 60 stran, obálka, A4, 1/1 V2 2 6 dnů 12 dnů

Odbornou dokumentací jsou manuály a návody k užívání produktů. Logistické řešení je dodáno po technologické konzultaci grafika s klientem. Od dodavatele požadujeme pouze vnitřní textový obsah s doplňujícím obrazovým materiálem.

Projekty, semináře a konference

Ve spolupráci se grafickým studiem Marionetti zajišťujeme včetně jednotného vizuálního stylu také veškeré tiskoviny pro projekty (GAČR, TAČR, ESF, apod.), školení, semináře nebo konference. U dlouhodobých projektů poskytujeme 5% slevy.

Newsletter Marionetti Press

Máte zájem odebírat náš Newsletter?

Budeme vás pravidelně informovat o akcích.
Získáte výhodné slevy grafických prací.

Marionetti Press

Poděbradova 32, 702 00 Ostrava 1